Lista predstavnika NVO - Stambena politika Crne Gore do 2034. godine

Objavljeno: 2023-08-02 10:47:09 Autor: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma

Na osnovu člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma objavljuje

Listu  predstavnika/ca nevladine organizacije koji su predloženi u radnom tijelu za izradu Nacrta stambene politike Crne Gore  

Na osnovu Javnog poziva za predlaganje predstavnika/ca nevladine organizacije u radnom tijelu za izradu Nacrta stambene politike Crne Gore, objavljenog na internet stranici Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma i portalu e-uprave 10. jula 2023. godine, predložen je sljedeći kandidat:

Božina Stešević, od strane sljedeće nevladine organizacije:

NVO “Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid”

Navedena nevladina organizacija je blagovremeno dostavila uredne i potpune predloge u skladu sa čl. 4 i 7 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (u daljem tekstu: Uredba). Predloženi član NVO ispunjava uslove propisane članom 5 Uredbe.

U skladu sa članom 9 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (''Sl. list CG”, broj 41/18), starješina organa državne uprave će aktom o obrazovanju radnog tijela za izradu Nacrta stambene politike Crne Gore, shodno Javnom pozivu, izabrati predstavnika nevladine organizacije koji ispunjava uslove propisane navedenom Uredbom.