Najava: Održavanje okruglih stolova u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o zaštiti jednakosti i zabrani diskriminacije

Objavljeno: 2022-11-14 11:41:15 Autor: Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava

Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava organizuje tri okrugla stola povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o zaštiti jednakosti i zabrani diskriminacije shodno sljedećem rasporedu:

  • 17. novembar 2022. godine, Podgorica, Hotel Voco,  sala Verde, (adresa: Ul. Oktoih 2, Donja Gorica b.b) sa početkom u 10: 00 časova za: Glavni grad - Podgorica, Prijestonica Cetinje, opštine Tuzi, Zeta, Danilovgrad, Kolašin, Nikšić i Šavnik.
  • 22. novembar 2022. godine, Bar, Hotel Princess, Banket sala (adresa: Ul. Jovana Tomaševića 21) sa početkom u 10:00 časova, za opštine: Bar, Budva, Herceg Novi, Kotor, Tivat i Ulcinj.
  • 24. novembar 2022. godine, PljevljaHotel Franca, Konferencijska sala,  (adresa: Ul. Mila Tošića b.b) sa početkom u 11:00 časova, za opštine: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Mojkovac, Petnjica, Plužine, Pljevlja, Plav, Rožaje i Žabljak.

"Povodom javne rasprave pozivaju se svi zainteresovani subjekti da uzmu aktivno učešće i uključe se u proces rasprave, i da svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt zakona o zaštiti jednakosti i zabrani diskrimincaije dostave i u pisanom obliku Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava na adresu: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, br. 130, 81000 Podgorica, putem pošte i na mejl https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-nacrt-zakona-o-zastiti-jednakosti-i-zabrani-diskriminacije