Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Obavještenje o tenderu Regionalne kancelarije FAO - 2021-33 ZAHTJEV ZA PREDLOG za nabavku FADN usluga za razvoj softvera - SAMO NACIONALNI DOBAVLJAČI

Objavljeno: 2021-06-14 05:45:52 Autor: Ministarstvo poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede

Poštovani,

Obavještavamo vas da je Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih Nacija (FAO) raspisala tender "2021-33 Zahtjev za predlog za nabavku FADN usluga za Razvoj softvera – SAMO NACIONALNI DOBAVLJAČI" (UNGM referentni broj: 2021/REUXD/REUTD/110314) sa rokom za predaju 25. jun 2021, do 13:00h.

Sve kompanije koje su zainteresovane da budu uvrštene u FAO listu potencijalnih dobavljača kao i da dobiju pristup obavještenjima o tenderima koje FAO sprovodi, trebalo bi da se registruju na United Nations Global Marketplace (UNGM) platformu – www.UNGM.org. Registrovanje kompanije na UNGM platformu, omogućuje pristup tenderima svih UN tijela, kao i javnim pozivima koji odgovaraju profilu vaše kompanije.

S tim u vezi, u prilogu ovog obavještenja se nalazi referentni dokument koji će vam pružiti dalju pomoć u registraciji i učešću u FAO-ovim tenderskim onlajn procedurama.

Hvala vam na razmatranju.

FAO je međunarodna organizacija sa više od 190 članica. FAO je od svog osnivanja radio na ublažavanju siromaštva i gladi promovišući poljoprivredni razvoj, poboljšanu ishranu i težnju za bezbjednosti hrane definisanu kao omogućavanje svim ljudima u svakom trenutku pristup hrani koja im je potrebna za aktivan i zdrav život. Kako bi postigli svoje ciljeve, FAO sarađuje sa hiljadama partnera širom svijeta, od poljoprivrednika do trgovaca, od nevladinih organizacija do drugih agencija UN-a, od razvojnih banaka do poljoprivrednih firmi (više i detaljnije informacije o FAO mogu se naći na internet stranici: http://www.fao.org/).

S poštovanjem,

Regionalna kancelarija za Evropu i Centralnu Aziju 

Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih Nacija

http://www.fao.org/home/

http://www.fao.org).

Kind regards,

Regional Office for Europe and Central Asia

Food and Agriculture Organization of the United Nations

http://www.fao.org/home/