Poziv za učešće na radionici za pisanje sažetaka projekata za grant šemu za podršku ženskom preduzetništvu i preduzetništvu mladih

Objavljeno: 2022-12-08 08:08:00 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma organizuje radionicu za pisanje sažetaka projekata za potencijalne aplikante i aplikantkinje za bespovratna sredstva u okviru grant šeme “Unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća kroz podršku ženskom preduzetništvu i preduzetništvu mladih”.

Radionica je namijenjena sljedećim ciljnim grupama: MMSP u vlasništvu žena, MMSP u vlasništvu mladih mlađim od 30 godina, inovaciono-preduzetnički centar, poslovno-tehnološki inkubator i centar za transfer tehnologija, nevladine organizacije koje se bave oblastima razvoja poslovanja, ženskog preduzetništva, preduzetništva mladih, promocije izvoza itd.

Radionica će biti održana u srijedu, 14. decembra 2022. godine u periodu od 9 h do 16 h, u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra, Ul. Baku br.1, Podgorica.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate i kandidatkinje da se prijave putem e-mail adrese ksenija.aranitovic@mek.gov.me, najkasnije do ponedjeljka, 12. decembra 2022. godine.

Molimo da uz prijavu priložite obrazac sa sljedećim podacima: ime i prezime, preduzeće/organizacija, pozicija, e-mail i kontakt telefon (OBRAZAC)

Napominjemo da je registracija obavezna i da je broj mjesta ograničen.

Radionica se organizuje u okviru projekta Smart Adria Blue Growth programa prekogranične saradnje Italija-Albanija-Crna Gora, dok su sredstva za pomenutu grant šemu obezbijeđena od strane Evropske unije, uz kofinansiranje Vlade Crne Gore.