Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

CCCC i CRBC predstaviće najvišim državnim zvaničnicima projekat gradnje prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare

Objavljeno: 13.12.2014. 21:55 Autor: Biro
Kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) i njena matična kompanija China Communications Construction Company (CCCC) organizovaće u nedjelju, 14. decembra 2014. godine pred najvišim državnim zvaničnicima Crne Gore prezentaciju projekta i gradnje prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare.

Prezentaciji, koja će uz logističku podršku Vlade Crne Gore, biti organizovana u Vili „Gorica“ sa početkom u 11:00 sati prisustvovaće predsjednici Crne Gore Filip Vujanović, Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić i Vlade Crne Gore Milo Đukanović, članovi Vlade, ambasador NR Kine u Crnoj Gori Cui Dživei, predsjednik kompanije CCCC Čen Fenćijan i predsjedavajući kompanije CRBC Ven Gang. Na svečanu prezentaciju projekta koju organizuje kineska kompanija CRBC, pozvani su predsjednici opština koje će povezati autoput kao i predsjednici ostalih opština sa sjevera Crne Gore, predsjednici klubova poslanika u Skupštini Crne Gore, članovi Ekspertsko-pregovaračkog tima Vlade Crne Gore zaduženog za ovaj projekat, čelnici Privredne komore, Unije poslodavaca i Monteputa i grupa kineskih novinara iz provincije Džeđang koja je u radnoj posjeti Crnoj Gori.

S obzirom na to da Vlada Crne Gore pruža organizatoru događaja logističku podršku novinari i snimatelji mogu ući u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2014. godinu koja važi isključivo uz lični identifikacioni dokument (ličnu kartu ili pasoš).

Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Vladinog Biroa za odnose s javnošću da zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte biro@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938 i to do subote, 13. decembra 2014. godine u 21:00.

Novinari i snimatelji koji budu odlučili da medijski pokrivaju događaj moraju biti na ulazu u Vilu „Gorica“ najkasnije u 10:00. Nakon tog termina neće biti moguć ulazak novinara i snimatelja.

BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?