Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЦЦЦЦ и ЦРБЦ представиће највишим државним званичницима пројекат градње приоритетне дионице аутопута Бар-Бољаре

Објављено: 13.12.2014. 21:55 Аутор: Биро
Кинеска компанија Цхина Роад анд Бридге Цорпоратион (ЦРБЦ) и њена матична компанија Цхина Цоммуницатионс Цонструцтион Цомпанy (ЦЦЦЦ) организоваће у недјељу, 14. децембра 2014. године пред највишим државним званичницима Црне Горе презентацију пројекта и градње приоритетне дионице аутопута Бар-Бољаре.

Презентацији, која ће уз логистичку подршку Владе Црне Горе, бити организована у Вили „Горица“ са почетком у 11:00 сати присуствоваће предсједници Црне Горе Филип Вујановић, Скупштине Црне Горе Ранко Кривокапић и Владе Црне Горе Мило Ђукановић, чланови Владе, амбасадор НР Кине у Црној Гори Цуи Џивеи, предсједник компаније ЦЦЦЦ Чен Фенћијан и предсједавајући компаније ЦРБЦ Вен Ганг. На свечану презентацију пројекта коју организује кинеска компанија ЦРБЦ, позвани су предсједници општина које ће повезати аутопут као и предсједници осталих општина са сјевера Црне Горе, предсједници клубова посланика у Скупштини Црне Горе, чланови Експертско-преговарачког тима Владе Црне Горе задуженог за овај пројекат, челници Привредне коморе, Уније послодаваца и Монтепута и група кинеских новинара из провинције Џеђанг која је у радној посјети Црној Гори.

С обзиром на то да Влада Црне Горе пружа организатору догађаја логистичку подршку новинари и сниматељи могу ући у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2014. годину која важи искључиво уз лични идентификациони документ (личну карту или пасош).

Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба од Владиног Бироа за односе с јавношћу да затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија потписаном од стране одговорног лица на адресу електронске поште биро@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938 и то до суботе, 13. децембра 2014. године у 21:00.

Новинари и сниматељи који буду одлучили да медијски покривају догађај морају бити на улазу у Вилу „Горица“ најкасније у 10:00. Након тог термина неће бити могућ улазак новинара и сниматеља.

БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?