Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio novoimenovanog ambasadora BiH Đorđa Latinovića

Objavljeno: 15.12.2014. 21:17 Autor: Biro

BiroPredsjednik Vlade Milo Đukanović primio je novoimenovanog ambasadora Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Đorđa Latinovića.

Tokom razgovora je ocijenjeno da su odnosi Crne Gore i Bosne i Hercegovine na stabilnim temeljima i sa perspektivom daljeg razvoja prije svega na polju ekonomske saradnje i u regionalnom kontekstu.

Obostrano je iskzano zadovoljstvo intenzitetom političkih kontakata u dosadašnjem periodu i izraženo uvjerenje da će nastavak političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou podstaći produbljivanje bilateralnih veza u svim oblastima od obostranog interesa.

Na sastanku je bilo riječi i o evropskoj i evro-atlantskoj perspektivi regiona kao garanciji za stabilnost i prosperitet Zapadnog Balkana. U tom kontekstu su pozdravljene inicijative čiji je cilj podrška ekonomskom razvoju regiona i njegovom infrastrukturnom povezivanju.

Predsjednik Vlade je poželio ambasadoru Latinoviću uspješno obavljanje diplomatske misije u Crnoj Gori u funkciji daljeg razvoja odnosa na dobrobit građana obiju država.

BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?