Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Мило Ђукановић примио новоименованог амбасадора БиХ Ђорђа Латиновића

Објављено: 15.12.2014. 21:17 Аутор: Биро

BiroПредсједник Владе Мило Ђукановић примио је новоименованог амбасадора Босне и Херцеговине у Црној Гори Ђорђа Латиновића.

Током разговора је оцијењено да су односи Црне Горе и Босне и Херцеговине на стабилним темељима и са перспективом даљег развоја прије свега на пољу економске сарадње и у регионалном контексту.

Обострано је искзано задовољство интензитетом политичких контаката у досадашњем периоду и изражено увјерење да ће наставак политичког дијалога на високом и највишем нивоу подстаћи продубљивање билатералних веза у свим областима од обостраног интереса.

На састанку је било ријечи и о европској и евро-атлантској перспективи региона као гаранцији за стабилност и просперитет Западног Балкана. У том контексту су поздрављене иницијативе чији је циљ подршка економском развоју региона и његовом инфраструктурном повезивању.

Предсједник Владе је пожелио амбасадору Латиновићу успјешно обављање дипломатске мисије у Црној Гори у функцији даљег развоја односа на добробит грађана обију држава.

БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?