Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Đukanović i ministar Lukšić primiće italijanskog šefa diplomatije Paola Đentolionija

Objavljeno: 29.07.2015. 21:57 Autor: Biro za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović i potpredsjednik Vlade za evropske integracije i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija prof. dr Igor Lukšić primiće u četvrtak ministra vanjskih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije Paola Đentilonija koji stiže u zvaničnu posjetu Crnoj Gori.

Sa sastanka predsjednika Vlade Crne Gore i ministra vanjskih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije biće objavljeno saopštenje za javnost.

Ministri Lukšić i Đentiloni daće izjave za javnost u „Vili Gorica“ u 12:00 sati.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke početaka sastanaka kao i snimak izjava za medije.

Novinari, fotografi i video snimatelji ulaze u „Vilu Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacije Vlade Crne Gore.

Novinari, fotografi i video snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Biroa za odnose s javnošću Vlade Crne Gore pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte biro@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?