Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Ђукановић и министар Лукшић примиће италијанског шефа дипломатије Паола Ђентолионија

Објављено: 29.07.2015. 21:57 Аутор: Биро за односе с јавношћу
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић и потпредсједник Владе за европске интеграције и министар вањских послова и европских интеграција проф. др Игор Лукшић примиће у четвртак министра вањских послова и међународне сарадње Републике Италије Паола Ђентилонија који стиже у званичну посјету Црној Гори.

Са састанка предсједника Владе Црне Горе и министра вањских послова и међународне сарадње Републике Италије биће објављено саопштење за јавност.

Министри Лукшић и Ђентилони даће изјаве за јавност у „Вили Горица“ у 12:00 сати.

Биро за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке почетака састанака као и снимак изјава за медије.

Новинари, фотографи и видео сниматељи улазе у „Вилу Горица“ коришћењем годишње акредитације Владе Црне Горе.

Новинари, фотографи и видео сниматељи који немају годишњу акредитацију треба од Бироа за односе с јавношћу Владе Црне Горе правовремено затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија потписаном од стране одговорног лица на адресу електронске поште биро@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.

БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?