Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Otvaranje Salona arhitekture

Otvaranje izložbe pristiglih radova Drugog crnogorskog Salona arhitekture, biće održano danas, 18. maja 2016. godine u 19.00 sati, u galeriji Centra savremene umjetnosti na Kruševcu („Dvorac Petrovića“).

Na ceremoniji otvaranja prisutnima će se obratiti ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i predsjednik Saveza arhitekata Crne Gore Nebojša Adžić.

Izložba, pod sloganom “Arhitektura i avanturizam”, organizovana je uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, Komore arhitekata i brojnih sponzora, prijatelja i kolega arhitekata.

Za učešće u Salonu prijavljena su 42 rada u kategorijama Realizacija, Projekat, Enterijer, Istraživanje i eksperiment, Publikacija, Konkursni i Studentski radovi.

U žiriju su: Maroje Mrduljaš iz Hrvatske, Đorđe Stojanović iz Srbije, Strahinja Trpevski iz Makedonije, Jelena Tomašević iz Crne Gore i Dragan Vuković iz Crne Gore.


Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Služba za odnose s javnošću



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?