Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Отварање Салона архитектуре

Отварање изложбе пристиглих радова Другог црногорског Салона архитектуре, биће одржано данас, 18. маја 2016. године у 19.00 сати, у галерији Центра савремене умјетности на Крушевцу („Дворац Петровића“).

На церемонији отварања присутнима ће се обратити министар одрживог развоја и туризма Бранимир Гвозденовић и предсједник Савеза архитеката Црне Горе Небојша Аџић.

Изложба, под слоганом “Архитектура и авантуризам”, организована је уз подршку Министарства одрживог развоја и туризма, Коморе архитеката и бројних спонзора, пријатеља и колега архитеката.

За учешће у Салону пријављена су 42 рада у категоријама Реализација, Пројекат, Ентеријер, Истраживање и експеримент, Публикација, Конкурсни и Студентски радови.

У жирију су: Мароје Мрдуљаш из Хрватске, Ђорђе Стојановић из Србије, Страхиња Трпевски из Македоније, Јелена Томашевић из Црне Горе и Драган Вуковић из Црне Горе.


Министарство одрживог развоја и туризма / Служба за односе с јавношћу



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?