Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Informativna sesija povodom Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekat “Podrška socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana”

Objavljeno: 16.09.2019. 16:20 Autor: Ministarstvo za ljudska i manjinska prava
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u saradnji sa Ministarstvom finansija - Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) organizuje Informativnu sesiju koja će se odžati povodom Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekat “Podrška socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana” u utorak 17. septembra 2019. godine u Podgorici, u hotelu Centre Ville (Ul Cetinjska br. 7, Capital Plaza), sa početkom u 11:00h.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava je dio Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu politiku (SOPEES 2015-2017), a finansiran je od strane Evropske unije uz kontribuciju Vlade Crne Gore.

Cilj projekta je jačanje uloge saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblastima zdravstva, zapošljavanja i socijalne pomoći i obuhvatiće 11 opština u Crnoj Gori, i to: Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Herceg Novi, Nikšić, Pljevlja, Podgorica, Tivat i Ulcinj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?