Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Информативна сесија поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији Рома и Египћана”

Објављено: 16.09.2019. 16:20 Аутор: Министарство за људска и мањинска права
Министарство за људска и мањинска права у сарадњи са Министарством финансија - Директорат за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) организује Информативну сесију која ће се оџати поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији Рома и Египћана” у уторак 17. септембра 2019. године у Подгорици, у хотелу Центре Вилле (Ул Цетињска бр. 7, Цапитал Плаза), са почетком у 11:00х.

Јавни позив за додјелу бесповратних средстава је дио Програма ЕУ и ЦГ за запошљавање, образовање и социјалну политику (СОПЕЕС 2015-2017), а финансиран је од стране Европске уније уз контрибуцију Владе Црне Горе.

Циљ пројекта је јачање улоге сарадника у социјалној инклузији Рома и Египћана у областима здравства, запошљавања и социјалне помоћи и обухватиће 11 општина у Црној Гори, и то: Бар, Беране, Бијело Поље, Будва, Цетиње, Херцег Нови, Никшић, Пљевља, Подгорица, Тиват и Улцињ.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?