Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Poziv na javnu raspravu o Nacrtu plana davanja koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak) i flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe za 2010.god.

Objavljeno: 23.03.2010. 09:25 Autor: Naslovna strana
Uprava za vode Crne Gore daje na javnu raspravu Nacrt plana davanja koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak) i flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe za 2010.godinu i upućuje Javni poziv građanima, državnim organima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima, da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu plana davanja koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak) i flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe za 2010.godinu i da svoje komentare, primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt plana dostave Upravi za vode u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu:“Bulevar Revolucije“ br.24, Podgorica, tel: 020 224 593; fax: 020 224 594 ili e-mail: upravazavode@gov.me

Uprava za vode sprovešće javnu raspravu o Nacrtu plana davanja koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak) i flaširanje odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe za 2010.godinu, na sledeći način:
-u Podgorici za opštine: Podgoricu, Cetinje, Bar, Nikšić; i Kolašin javna rasprava održaće se 29. marta 2010.god. u prostorijama Uprave za vode (sala za sastanke) sa početkom u 10 časova.
-u Beranama za opštine: Berane, Bijelo Polje, Andrijevicu, Mojkovac, Rožaje i Plav javna rasprava održaće se 01. aprila 2010.god., velika sala Skupštine opštine Berane sa početkom u 11 časova.

Javna rasprava o Nacrtu plana davanja koncesija trajaće od 23.marta do 07.aprila 2010.god.

Takođe, zainteresovani subjekti mogu u prostorijama Uprave za vode svakog radnog dana u vremenu od 10-14 časova izvršiti uvid u Nacrt plana davanja koncesija i dobiti dodatna pojašnjenja o istom.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?