Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Позив на јавну расправу о Нацрту плана давања концесија за експлоатацију рјечних наноса (шљунак и пијесак) и флаширање, односно паковање или допремање воде у комерцијалне сврхе за 2010.год.

Објављено: 23.03.2010. 09:25 Аутор: Насловна страна
Управа за воде Црне Горе даје на јавну расправу Нацрт плана давања концесија за експлоатацију рјечних наноса (шљунак и пијесак) и флаширање, односно паковање или допремање воде у комерцијалне сврхе за 2010.годину и упућује Јавни позив грађанима, државним органима, мјесним заједницама, невладиним организацијама, правним лицима и предузетницима и другим заинтересованим субјектима, да се укључе у јавну расправу о Нацрту плана давања концесија за експлоатацију рјечних наноса (шљунак и пијесак) и флаширање, односно паковање или допремање воде у комерцијалне сврхе за 2010.годину и да своје коментаре, примједбе, приједлоге и сугестије на Нацрт плана доставе Управи за воде у писаној или електронској форми, на адресу:“Булевар Револуције“ бр.24, Подгорица, тел: 020 224 593; фаx: 020 224 594 или е-маил: управазаводе@гов.ме

Управа за воде спровешће јавну расправу о Нацрту плана давања концесија за експлоатацију рјечних наноса (шљунак и пијесак) и флаширање односно паковање или допремање воде у комерцијалне сврхе за 2010.годину, на следећи начин:
-у Подгорици за општине: Подгорицу, Цетиње, Бар, Никшић; и Колашин јавна расправа одржаће се 29. марта 2010.год. у просторијама Управе за воде (сала за састанке) са почетком у 10 часова.
-у Беранама за општине: Беране, Бијело Поље, Андријевицу, Мојковац, Рожаје и Плав јавна расправа одржаће се 01. априла 2010.год., велика сала Скупштине општине Беране са почетком у 11 часова.

Јавна расправа о Нацрту плана давања концесија трајаће од 23.марта до 07.априла 2010.год.

Такође, заинтересовани субјекти могу у просторијама Управе за воде сваког радног дана у времену од 10-14 часова извршити увид у Нацрт плана давања концесија и добити додатна појашњења о истом.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?