Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Milo Đukanović govorio na svečanosti povodom otvaranja hotela Regent Porto Montenegro

Objavljeno: 28.08.2014. 04:00 Autor: Biro za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Milo Đukanović govorio je večeras na svečanosti povodom otvaranja hotela Regent Porto Montenegro, drugog u Evropi u vlasništvu tog hotelskog lanca i prvog sa pet zvjezdica u Tivtu.

„Želim da sa vama podijelim zadovoljstvo da otvaranjem hotela Regent u Porto Montenegru otpočinjemo jednu novu fazu razvoja hotelske industrije u Crnoj Gori“ – naglasio je u govoru premijer Đukanović, ocijenivši da „Porto Montenegro nije samo početak nautičkog turizma u Crnoj Gori, Porto Montenegro nije samo, kako mi volimo da kažemo, najljepša destinacija za mega jahte na Mediteranu, Porto Montenegro je za Crnu Goru više od toga – to je novi standard za Crnu Goru“. 

Video: Obraćanje predsjednika Vlade Mila Đukanovića na svečanosti povodom otvaranja hotela Regent Porto Montenegro

Na svečanosti otvaranja hotela govorili su i glavni investitor projekta „Porto Montenegro” Piter Mank, član borda direktora „Regent“ grupe Stiven Pan, britanski bankar i jedan od finansijera projekta Porto Montenegro Lord Rotšild i ambasador Kanade Roman Vaščuk.

Osvrnuvši se na vrijeme kada je preuzet nadašnji Remontni zavod i počela izgradnja Porto Montenegra, glavni investitor tog grandioznog projekta Piter Mank je naglasio:
„Mi razvijamo ovdje novu industriju, jahting industriju koja je aktivna tokom čitave godine, jahting industriju koja će smanjiti sezonalnost turističke industrije i zbog koje ćemo mi moći da napunimo ovaj naš hotel i koja će predstavljati okidač izgradnje još tri nova hotela, još četiri nova hotela“.

Video: Obraćanje glavnog investitora projekta ,,Porto Montenegro" Pitera Manka na svečanosti povodom otvaranja hotela Regent Porto Montenegro

Video: Obraćanje britanskog bankara i jednog od finansijera projekta ,,Porto Montenegro" Lorda Rotšilda na svečanosti povodom otvaranja hotela Regent Porto Montenegro

Video: Obraćanje ambasadora Kanade Romana Vaščuka na svečanosti povodom otvaranja hotela Regent Porto Montenegro

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?