Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Мило Ђукановић говорио на свечаности поводом отварања хотела Регент Порто Монтенегро

Објављено: 28.08.2014. 04:00 Аутор: Биро за односе с јавношћу

Предсједник Владе Мило Ђукановић говорио је вечерас на свечаности поводом отварања хотела Регент Порто Монтенегро, другог у Европи у власништву тог хотелског ланца и првог са пет звјездица у Тивту.

„Желим да са вама подијелим задовољство да отварањем хотела Регент у Порто Монтенегру отпочињемо једну нову фазу развоја хотелске индустрије у Црној Гори“ – нагласио је у говору премијер Ђукановић, оцијенивши да „Порто Монтенегро није само почетак наутичког туризма у Црној Гори, Порто Монтенегро није само, како ми волимо да кажемо, најљепша дестинација за мега јахте на Медитерану, Порто Монтенегро је за Црну Гору више од тога – то је нови стандард за Црну Гору“. 

Видео: Обраћање предсједника Владе Мила Ђукановића на свечаности поводом отварања хотела Регент Порто Монтенегро

На свечаности отварања хотела говорили су и главни инвеститор пројекта „Порто Монтенегро” Питер Манк, члан борда директора „Регент“ групе Стивен Пан, британски банкар и један од финансијера пројекта Порто Монтенегро Лорд Ротшилд и амбасадор Канаде Роман Вашчук.

Осврнувши се на вријеме када је преузет надашњи Ремонтни завод и почела изградња Порто Монтенегра, главни инвеститор тог грандиозног пројекта Питер Манк је нагласио:
„Ми развијамо овдје нову индустрију, јахтинг индустрију која је активна током читаве године, јахтинг индустрију која ће смањити сезоналност туристичке индустрије и због које ћемо ми моћи да напунимо овај наш хотел и која ће представљати окидач изградње још три нова хотела, још четири нова хотела“.

Видео: Обраћање главног инвеститора пројекта ,,Порто Монтенегро" Питера Манка на свечаности поводом отварања хотела Регент Порто Монтенегро

Видео: Обраћање британског банкара и једног од финансијера пројекта ,,Порто Монтенегро" Лорда Ротшилда на свечаности поводом отварања хотела Регент Порто Монтенегро

Видео: Обраћање амбасадора Канаде Романа Вашчука на свечаности поводом отварања хотела Регент Порто Монтенегро

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?