Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade čestitao Dan novinara: Vlada će nastaviti predan rad na afirmaciji medijskih sloboda

Objavljeno: 23.01.2015. 02:04 Autor: Biro za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 23. januara Dana novinara Crne Gore, čestitke svim novinarima u našoj zemlji.

„Dan kada obilježavamo 144 godine od štampanja prvog lista 'Crnogorac' prilika je da se podsjetimo crnogorske novinarske tradicije i značajnih imena koja su obilježila gotovo vijek ipo novinarske profesije u Crnoj Gori. Vjerujem, da nas takva tradicija obavezuje da i u današnjem, izazovnom vremenu, unaprjeđujemo standarde novinarstva u korak sa demokratskim kretanjima“ – navodi se u čestitki.

Premijer navodi da će „Vlada Crne Gore nastaviti predan rad na afirmaciji medijskih sloboda i očuvanja ambijenta za objektivno izvještavanje crnogorskih građana o svim o aktulenim temama i procesima“.

„Uvaženi novinari, čuvajući temelje profesije, branite i temeljne vrijednosti crnogorskog društva, istinitost i čestitost izgovorenog i napisanog. Uvjeren da ćete u Crnoj Gori imati sve bolje uslove za bavljenje novinarskom pozivom, čestitam vam praznik i želim uspjeh u daljem radu“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića upućenoj novinarima u Crnoj Gori povodom Dana novinara.

BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?