Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао Дан новинара: Влада ће наставити предан рад на афирмацији медијских слобода

Објављено: 23.01.2015. 02:04 Аутор: Биро за односе с јавношћу
Предсједник Владе Мило Ђукановић упутио је, поводом 23. јануара Дана новинара Црне Горе, честитке свим новинарима у нашој земљи.

„Дан када обиљежавамо 144 године од штампања првог листа 'Црногорац' прилика је да се подсјетимо црногорске новинарске традиције и значајних имена која су обиљежила готово вијек ипо новинарске професије у Црној Гори. Вјерујем, да нас таква традиција обавезује да и у данашњем, изазовном времену, унапрјеђујемо стандарде новинарства у корак са демократским кретањима“ – наводи се у честитки.

Премијер наводи да ће „Влада Црне Горе наставити предан рад на афирмацији медијских слобода и очувања амбијента за објективно извјештавање црногорских грађана о свим о актуленим темама и процесима“.

„Уважени новинари, чувајући темеље професије, браните и темељне вриједности црногорског друштва, истинитост и честитост изговореног и написаног. Увјерен да ћете у Црној Гори имати све боље услове за бављење новинарском позивом, честитам вам празник и желим успјех у даљем раду“ – наводи се у честитки предсједника Владе Мила Ђукановића упућеној новинарима у Црној Гори поводом Дана новинара.

БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?