Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Na sjednici Tenderske komisije otvorena ponuda kompanije „Carine“ za kupovinu Hotela „Park“ u Bijeloj

Na danas održanoj sjednici Tenderske komisije za privatizaciju, u prisustvu predstavnika ponuđača, otvorena je ponuda kompanije „Carine“ iz Podgorice na javnom tenderu za prodaju i zakup kompleksa hotela „Park“ Bijela – Herceg Novi.

Ukupna cijena za kupovinu hotela, prema obavezujućoj ponudi, iznosi 2.250.000 eura, dok je cijena za zakupninu parka na vremenski period od trideset godina 55.836 eura. Uz uplatu pune kupopordajne cijene, investitor treba da uplati i desetogodišnji zakup za korišćenje parka. 

Investitor je predvidio rušenje hotela i izgradnju novog objekta na istoj lokaciji, kategorije od najmanje 4* sa 220 soba i rekreativno zdravstvenim sadržajima. Vrijednost planiranih investicija iznosi 15 miliona eura a rok za završetak investicije je 3 godine, dok će u navedenom periodu u stalni radni odnos biti primljeno 70 radnika.

Komisija će u skladu sa definisanom procedurom, u prvoj fazi evaluacije ponude, izvršiti ocjenu formalne ispravnosti, kvalifikovanost ponuđača i ispunjenost zahtijevanih uslova utvrđenih u javnom pozivu i tenderskim pravilima.

Tenderska komisija za privatizaciju / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?