Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

На сједници Тендерске комисије отворена понуда компаније „Царине“ за куповину Хотела „Парк“ у Бијелој

На данас одржаној сједници Тендерске комисије за приватизацију, у присуству представника понуђача, отворена је понуда компаније „Царине“ из Подгорице на јавном тендеру за продају и закуп комплекса хотела „Парк“ Бијела – Херцег Нови.

Укупна цијена за куповину хотела, према обавезујућој понуди, износи 2.250.000 еура, док је цијена за закупнину парка на временски период од тридесет година 55.836 еура. Уз уплату пуне купопордајне цијене, инвеститор треба да уплати и десетогодишњи закуп за коришћење парка. 

Инвеститор је предвидио рушење хотела и изградњу новог објекта на истој локацији, категорије од најмање 4* са 220 соба и рекреативно здравственим садржајима. Вриједност планираних инвестиција износи 15 милиона еура а рок за завршетак инвестиције је 3 године, док ће у наведеном периоду у стални радни однос бити примљено 70 радника.

Комисија ће у складу са дефинисаном процедуром, у првој фази евалуације понуде, извршити оцјену формалне исправности, квалификованост понуђача и испуњеност захтијеваних услова утврђених у јавном позиву и тендерским правилима.

Тендерска комисија за приватизацију / Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?