Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Susret ministra Žugića sa predstavnicima holandskih ministarstava: Nastavak saradnje sa partnerima iz Holandije

Objavljeno: 01.04.2015. 23:12 Autor: Ministarstvo finansija / Biro za odnose s javnošću
Ministar finansija dr Radoje Žugić razgovarao je danas sa predstavnikom holandskog Ministarstva finansija Arjanom Vosom i Ministarstva infrastrukture i zaštite životne sredine Wimom Kooijom.

Sastanak je bio prilika da sagovornici, na temelju Memoranduma o međusobnoj saradnji između Ministarstva finansija Crne Gore i Ministarstva finansija Holandije, razgovaraju o daljim koracima na realizaciji programskog budžeta u Crnoj Gori. Zajednički je ocijenjeno da implementacija programskog budžeta predstavlja jednu od ključnih aktivnosti u reformi javnih finansija u budućem periodu, što će doprinijeti boljem upravljanju javnim sredstvima kroz uvođenje indikatora uspjeha svih korisnika budžeta.

Gosti su izrazili očekivanje da se, na kraju dvodnevne radionice koja se održava u Ministarstvu finansija, pristupi izradi detaljnog plana aktivnosti u budućem periodu, sa nosiocima aktivnosti i rokovima za implementaciju.

Ministar Žugić je zahvalio partnerima iz Vlade Holandije na pružanju podrške i naglasio da se planirane aktivnosti odvijaju u skladu sa predviđenom dinamikom, te istekao potrebu da se u narednom periodu intenzivira saradnja i obogati novim sadržajima.

Ministarstvo finansija / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?