Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сусрет министра Жугића са представницима холандских министарстава: Наставак сарадње са партнерима из Холандије

Министар финансија др Радоје Жугић разговарао је данас са представником холандског Министарства финансија Арјаном Восом и Министарства инфраструктуре и заштите животне средине Wимом Кооијом.

Састанак је био прилика да саговорници, на темељу Меморандума о међусобној сарадњи између Министарства финансија Црне Горе и Министарства финансија Холандије, разговарају о даљим корацима на реализацији програмског буџета у Црној Гори. Заједнички је оцијењено да имплементација програмског буџета представља једну од кључних активности у реформи јавних финансија у будућем периоду, што ће допринијети бољем управљању јавним средствима кроз увођење индикатора успјеха свих корисника буџета.

Гости су изразили очекивање да се, на крају дводневне радионице која се одржава у Министарству финансија, приступи изради детаљног плана активности у будућем периоду, са носиоцима активности и роковима за имплементацију.

Министар Жугић је захвалио партнерима из Владе Холандије на пружању подршке и нагласио да се планиране активности одвијају у складу са предвиђеном динамиком, те истекао потребу да се у наредном периоду интензивира сарадња и обогати новим садржајима.

Министарство финансија / Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?