Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Lazović razgovarao sa delegacijom Banke za razvoj Savjeta Evrope: Nastavak podrške realizaciji projekata u Crnoj Gori

Objavljeno: 28.04.2015. 23:21 Autor: Kabinet potpredsjednika Vlade/Biro za odnose s javnošću

Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije prof.dr Vujica Lazović primio je danas viceguvernera Banke za razvoj Savjeta Evrope Mikolaja Dovgeljeviča i zamjenika generalnog direktora Direktorata za zajmove i socijalni razvoj Stefana Selena.

U razgovoru je posebna pažnja posvećena realizaciji aktuelnih projekata koji se, uz podršku Banke za razvoj Savjeta Evrope, sprovode u Crnoj Gori, uz nepodijeljeno zadovoljstvo izuzetno uspješnom i kvalitetnom saradnjom.

Potpredsjednik Lazović i gospodin Dovgeljevič su se saglasili da u narednom periodu posebnu pažnju treba posvetiti nastavku saradnje i podrške Banke za razvoj Savjeta Evrope trajnom i održivom rješavanju pitanja raseljenih i interno raseljenih lica.

„U razvojnim pregnućima, kao odgovorno društvo, moramo sačuvati socijalnu koheziju“ –naglasio je potpredsjednik Lazović.

Viceguverner Dovgeljevič je izrazio zadovoljstvo saradnjom i prenio spremnost institucije koju predstavlja da pruži punu podršku realizaciji projekata u našoj zemlji posebno na planu obrazovanja, zdravstva, životne sredine i socijalnog stanovanja.

Sagovornici su se dogovorili da se u narednom periodu intenzivira komunikacija u cilju definisanja budućeg okvira saradnje.

 

Kabinet potpredsjednika Vlade/Biro za odnose s javnošću

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?