Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Лазовић разговарао са делегацијом Банке за развој Савјета Европе: Наставак подршке реализацији пројеката у Црној Гори

Потпредсједник Владе и министар за информационо друштво и телекомуникације проф.др Вујица Лазовић примио је данас вицегувернера Банке за развој Савјета Европе Миколаја Довгељевича и замјеника генералног директора Директората за зајмове и социјални развој Стефана Селена.

У разговору је посебна пажња посвећена реализацији актуелних пројеката који се, уз подршку Банке за развој Савјета Европе, спроводе у Црној Гори, уз неподијељено задовољство изузетно успјешном и квалитетном сарадњом.

Потпредсједник Лазовић и господин Довгељевич су се сагласили да у наредном периоду посебну пажњу треба посветити наставку сарадње и подршке Банке за развој Савјета Европе трајном и одрживом рјешавању питања расељених и интерно расељених лица.

„У развојним прегнућима, као одговорно друштво, морамо сачувати социјалну кохезију“ –нагласио је потпредсједник Лазовић.

Вицегувернер Довгељевич је изразио задовољство сарадњом и пренио спремност институције коју представља да пружи пуну подршку реализацији пројеката у нашој земљи посебно на плану образовања, здравства, животне средине и социјалног становања.

Саговорници су се договорили да се у наредном периоду интензивира комуникација у циљу дефинисања будућег оквира сарадње.

 

Кабинет потпредсједника Владе/Биро за односе с јавношћу

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?