Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade primio u oproštajnu posjetu ambasadora Turske: Tradicionalno dobri odnosi dodatno unaprijeđeni

Objavljeno: 31.07.2015. 21:20 Autor: Služba za odnose s javnošću

Služba za odnose s javnošćuPredsjednik Vlade Milo Đukanović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Turske Nijazija Tanilira.

U razgovoru je ocijenjeno da su odnosi Crne Gore i Turske dostojni tradicije i dodatno unaprijeđeni na novim temeljima međudržavne saradnje.

„Intenzivan politički dijalog i plodna ekonomska saradnja, karakterišu odnose Crne Gore i Turske“ – ocijenio je premijer Đukanović. Predsjednik Vlade je posebno je iskazao zahvalnost Turskoj za višegodišnju razvojnu pomoć Crnoj Gori i izrazio zadovoljstvo uspješnim programima edukacije mladih. Dvije države prošiile su polje djelovanja ekonomske saradnje uz mogućnost realizacije novih projekata u brojnim oblastima od energetike do bankarstva.

Ambasador Tanilir se posebno zahvalio predsjedniku Vlade i institucijama u Crnoj Gori na saradnji i podršci, koja je dala izuzetno pozitivne rezultate u unapređenju odnosa dviju država.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?