Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе примио у опроштајну посјету амбасадора Турске: Традиционално добри односи додатно унапријеђени

Објављено: 31.07.2015. 21:20 Аутор: Служба за односе с јавношћу

Služba za odnose s javnošćuПредсједник Владе Мило Ђукановић примио је у опроштајну посјету амбасадора Републике Турске Нијазија Танилира.

У разговору је оцијењено да су односи Црне Горе и Турске достојни традиције и додатно унапријеђени на новим темељима међудржавне сарадње.

„Интензиван политички дијалог и плодна економска сарадња, карактеришу односе Црне Горе и Турске“ – оцијенио је премијер Ђукановић. Предсједник Владе је посебно је исказао захвалност Турској за вишегодишњу развојну помоћ Црној Гори и изразио задовољство успјешним програмима едукације младих. Двије државе прошииле су поље дјеловања економске сарадње уз могућност реализације нових пројеката у бројним областима од енергетике до банкарства.

Амбасадор Танилир се посебно захвалио предсједнику Владе и институцијама у Црној Гори на сарадњи и подршци, која је дала изузетно позитивне резултате у унапређењу односа двију држава.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?