Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković primio delegaciju SUBNOR-a Crne Gore

Objavljeno: 16.01.2017. 22:51 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuPredsjednik Vlade Duško Marković primio je danas delegaciju Saveza udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata (SUBNOR) Crne Gore, koju je predvodio predsjednik Ljubomir Sekulić.

Predsjednik Marković iskazao je puno uvažavanje za dosadašnji angažman boračke organizacije na svim važnim državnim projektima, te značajan doprinos u očuvanju i afirmaciji antifašizma kao jedne od najvećih tekovina crnogorskog društva.

Vlada će i u narednom periodu podržavati djelovanje SUBNOR-a, u susret pripremama šestog Kongresa boračke organizacije, kao i u konkretnim programskim aktivnostima o kojima su predstavnici boraca informisali premijera Markovića.

Predsjednik Vlade podržao je i inicijativu delegacije SUBNOR-a da se spomen-kompleksu na brdu Gorica u Glavnom gradu posveti dužna pažnja, kako bi spomenik Partizanu borcu, kao simbol slobode i pobjede, bio očuvan i zaštićen.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?