Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић примио делегацију СУБНОР-а Црне Горе

Објављено: 16.01.2017. 22:51 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Služba za odnose s javnošćuПредсједник Владе Душко Марковић примио је данас делегацију Савеза удружења бораца Народно-ослободилачког рата (СУБНОР) Црне Горе, коју је предводио предсједник Љубомир Секулић.

Предсједник Марковић исказао је пуно уважавање за досадашњи ангажман борачке организације на свим важним државним пројектима, те значајан допринос у очувању и афирмацији антифашизма као једне од највећих тековина црногорског друштва.

Влада ће и у наредном периоду подржавати дјеловање СУБНОР-а, у сусрет припремама шестог Конгреса борачке организације, као и у конкретним програмским активностима о којима су представници бораца информисали премијера Марковића.

Предсједник Владе подржао је и иницијативу делегације СУБНОР-а да се спомен-комплексу на брду Горица у Главном граду посвети дужна пажња, како би споменик Партизану борцу, као симбол слободе и побједе, био очуван и заштићен.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?