Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković u posjeti Bijelom Polju

Objavljeno: 24.03.2017. 23:53 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
     
   
   
  
   
   
Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se danas u Bijelom Polju sa predsjednikom Opštine Aleksandrom Žurićem i opštinskim rukovodstvom kao i sa studentima. Glavna tema sastanka sa čelnicima lokalne uprave bila je korišćenje potencijala Bijelog Polja i okoline, dok su na sastanku sa studentima teme bile uslovi studiranja, potrebe studenata i osnaživanje Bijelog Polja kao univerzitetskog centra. Dogovoreno je poboljšanje uslova studiranja u Bijelom Polju u mjeri mogućeg.

Predsjednik Vlade je rekao da posjeta predstavlja dio planskih aktivnosti Vlade sa ciljem da razgovaramo i o problemima koje stoje na putu brže i kvalitetnije valorizacije resursa kako bi se na sjeveru Crne Gore živjelo bolje.
 
Premijer Marković je na kraju prvog dana posjete odgovarao na pitanja novinara o protestu korisnica naknada za troje i više djece, ugoženosti bezbjednosti glavnog specijalnog tužioca, zahtjevu dijela opozicije za izborima kao i tvrdnjama dijela opozicije da je sanacioni plan sačinjen na štetu Sjevernog regiona Crne Gore. Govoreći na temu izdvajanja za Sjeverni region premijer je rekao je za razliku od onih koji „brinu“ po podgoričkim kafićima Vlada Kapitalnim budžetom od oko 280 miliona eura izdvojila za Sjeverni region više od 200 miliona eura.
 
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
 








 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?