Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић у посјети Бијелом Пољу

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
     
   
   
  
   
   
Предсједник Владе Душко Марковић састао се данас у Бијелом Пољу са предсједником Општине Александром Журићем и општинским руководством као и са студентима. Главна тема састанка са челницима локалне управе била је коришћење потенцијала Бијелог Поља и околине, док су на састанку са студентима теме биле услови студирања, потребе студената и оснаживање Бијелог Поља као универзитетског центра. Договорено је побољшање услова студирања у Бијелом Пољу у мјери могућег.

Предсједник Владе је рекао да посјета представља дио планских активности Владе са циљем да разговарамо и о проблемима које стоје на путу брже и квалитетније валоризације ресурса како би се на сјеверу Црне Горе живјело боље.
 
Премијер Марковић је на крају првог дана посјете одговарао на питања новинара о протесту корисница накнада за троје и више дјеце, угожености безбједности главног специјалног тужиоца, захтјеву дијела опозиције за изборима као и тврдњама дијела опозиције да је санациони план сачињен на штету Сјеверног региона Црне Горе. Говорећи на тему издвајања за Сјеверни регион премијер је рекао је за разлику од оних који „брину“ по подгоричким кафићима Влада Капиталним буџетом од око 280 милиона еура издвојила за Сјеверни регион више од 200 милиона еура.
 
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
 








 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?