Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Reagovanje predsjednika Vlade Duška Markovića povodom političkog i medijskog ugrožavanja njegove porodice

Objavljeno: 13.09.2017. 18:12 Autor: PREDSJEDNIK VLADE CRNE GORE DUŠKO MARKOVIĆ
Reagovanje predsjednika Vlade Duška Markovića povodom političkog i medijskog ugrožavanja njegove porodice

Ne udarajte na familiju

Povodom političkog i medijskog pritiska kojem su ovih dana izloženi članovi moje porodice, poručujem aktivistima i medijskim saradnicima Demokrata: zaobiđite porodicu Marković!

Da ih u njihovoj izbornoj kampanji poštedim uzaludnog truda i obilaska naših domova, jasno im saopštavam:

Ne dolazite na naša vrata!

Ne provocirajte, ne idite tamo gdje ne žele da vas vide i ne nasrćite na porodični mir!

Mi na vaša vrata nikada nećemo doći!

Medijskim specijalcima iz glasila Demokrata poručujem: radite svoj posao, kako god želite, pišite, izmišljajte, konstruišite, vrijeđajte predsjednika Vlade, ali ostavite na miru moju porodicu!

Ne udarajte kukavički na ljude koji cio život nemaju nikakve veze sa politikom i javnim životom i jedini im je grijeh što su braća ili rođaci Duška Markovića.

Mojim Mojkovčanima želim da kažem da u naredna dva mjeseca, do lokalnih izbora, budu spremni na svakojake provokacije od strane Demokrata; da ne nasijedaju na njih i da sačuvaju svoje tradicionalne komšijske i prijateljske odnose. Jer, poslije izbora u novembru Bečić i njegovi će otići, a vi ostati u Mojkovcu!

Dakle, ja sam tu, i danas, i svakog dana, i kao premijer, i kao brat, spreman na sve vaše partijske i medijske prljavštine i sva vaša podmetanja. Ali, ne ugrožavajte porodični mir i građanske slobode, bez obzira o kojem se političkom protivniku radi. Ne prelazite tu liniju koja se u Crnoj Gori uvijek smatrala svetinjom.

PREDSJEDNIK VLADE CRNE GORE DUŠKO MARKOVIĆ
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?