Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Реаговање предсједника Владе Душка Марковића поводом политичког и медијског угрожавања његове породице

Реаговање предсједника Владе Душка Марковића поводом политичког и медијског угрожавања његове породице

Не ударајте на фамилију

Поводом политичког и медијског притиска којем су ових дана изложени чланови моје породице, поручујем активистима и медијским сарадницима Демократа: заобиђите породицу Марковић!

Да их у њиховој изборној кампањи поштедим узалудног труда и обиласка наших домова, јасно им саопштавам:

Не долазите на наша врата!

Не провоцирајте, не идите тамо гдје не желе да вас виде и не насрћите на породични мир!

Ми на ваша врата никада нећемо доћи!

Медијским специјалцима из гласила Демократа поручујем: радите свој посао, како год желите, пишите, измишљајте, конструишите, вријеђајте предсједника Владе, али оставите на миру моју породицу!

Не ударајте кукавички на људе који цио живот немају никакве везе са политиком и јавним животом и једини им је гријех што су браћа или рођаци Душка Марковића.

Мојим Мојковчанима желим да кажем да у наредна два мјесеца, до локалних избора, буду спремни на свакојаке провокације од стране Демократа; да не насиједају на њих и да сачувају своје традиционалне комшијске и пријатељске односе. Јер, послије избора у новембру Бечић и његови ће отићи, а ви остати у Мојковцу!

Дакле, ја сам ту, и данас, и сваког дана, и као премијер, и као брат, спреман на све ваше партијске и медијске прљавштине и сва ваша подметања. Али, не угрожавајте породични мир и грађанске слободе, без обзира о којем се политичком противнику ради. Не прелазите ту линију која се у Црној Гори увијек сматрала светињом.

ПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ ДУШКО МАРКОВИЋ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?