Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Savjet usvojio Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020, za period jul 2016 – jul 2017.

Objavljeno: 22.09.2017. 21:17 Autor: Ministarstvo javne uprave
Služba za odnose s javnošću Vlade Crne GoreSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
  
  
Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, predsjedavao je danas drugom sjednicom Savjeta za reformu javne uprave.

Na današnjoj sjednici, Savjet je razmotrio i usvojio Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020, koji obuhvata period jul 2016-jul 2017. godine.

Savjet je konstatovao da Izvještaj, koji je izrađen prema metodologiji Evropske komisije, predstavlja unaprijeđeni i kvalitetniji način izvještavanja u postizanju rezultata u odnosu na Strategijom definisane ciljeve.

Savjet je na današnjoj sjednici zadužio državne organe koji su nosioci aktivnosti, da na kvalitetniji i efikasniji način pristupe realizaciji planiranih aktivnosti u okviru svojih nadležnosti.

Vlada Crne Gore usvojila je Izvještaj o implementaciji Strategije za 2016. godinu, u aprilu ove godine, a ovaj izvještaj predstavlja napor Vlade za unapređenje procesa praćenja i monitoringa, a u cilju implementacije Strategije reforme javne uprave.
   
MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?