Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Савјет усвојио Извјештај о имплементацији Акционог плана за спровођење реформе јавне управе 2016-2020, за период јул 2016 – јул 2017.

Објављено: 22.09.2017. 21:17 Аутор: Министарство јавне управе
Služba za odnose s javnošću Vlade Crne GoreSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
  
  
Потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и вањску политику Зоран Пажин, предсједавао је данас другом сједницом Савјета за реформу јавне управе.

На данашњој сједници, Савјет је размотрио и усвојио Извјештај о имплементацији Акционог плана за спровођење реформе јавне управе 2016-2020, који обухвата период јул 2016-јул 2017. године.

Савјет је констатовао да Извјештај, који је израђен према методологији Европске комисије, представља унапријеђени и квалитетнији начин извјештавања у постизању резултата у односу на Стратегијом дефинисане циљеве.

Савјет је на данашњој сједници задужио државне органе који су носиоци активности, да на квалитетнији и ефикаснији начин приступе реализацији планираних активности у оквиру својих надлежности.

Влада Црне Горе усвојила је Извјештај о имплементацији Стратегије за 2016. годину, у априлу ове године, а овај извјештај представља напор Владе за унапређење процеса праћења и мониторинга, а у циљу имплементације Стратегије реформе јавне управе.
   
МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?