Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković u Mojkovcu: Nakadašnja crna ekološka tačka biće prepoznatljiva sportsko-turistička zona

Objavljeno: 04.11.2017. 21:27 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je u subotu u Mojkovcu radove na gradilištu ulice u naselju Rudnica i završne aktivnosti na uređenju šetališta, staze i rasvjete u Sportskoj zoni na nekadašnjem Jalovištu.

Izvođači radova informisali su Premijera o tekućim aktivnostima na ovim projektima. Naime, ušlo se u završnu fazu radova na izgradnji sportske zone koja podrazumijeva šetalište, trim i biciklističke staze ukupne dužine 1.600 m.

Predsjednik Vlade je izrazio zadovoljstvo obavljenim radovima od njegove posljednje posjete Mojkovcu prije dva mjeseca, ali je upozorio na potrebu pridržavanja predviđenih rokova izgradnje ulice u Rudnici, pogotovo imajući u vidu skori završetak građevinske sezone zbog vremenskih uslova na sjeveru.

Premijer Marković je sa izvođačima radova, investitorima i brojnim mještanima sa kojima se sreo podijelio zadovoljstvo činjenicom da će Mojkovac uskoro dobiti modernu turkstičku zonu koja će biti prepoznatljiva i na širem području. Posebno je istakao kao važno to što je riječ o nekadašnjem jalovištu, ekološkoj crnoj tački Crne Gore koja je ne samo sanirana već je prostor iskorišćen za kreiranje razvoja i novih mogućnosti.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?