Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић у Мојковцу: Накадашња црна еколошка тачка биће препознатљива спортско-туристичка зона

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Душко Марковић обишао је у суботу у Мојковцу радове на градилишту улице у насељу Рудница и завршне активности на уређењу шеталишта, стазе и расвјете у Спортској зони на некадашњем Јаловишту.

Извођачи радова информисали су Премијера о текућим активностима на овим пројектима. Наиме, ушло се у завршну фазу радова на изградњи спортске зоне која подразумијева шеталиште, трим и бициклистичке стазе укупне дужине 1.600 м.

Предсједник Владе је изразио задовољство обављеним радовима од његове посљедње посјете Мојковцу прије два мјесеца, али је упозорио на потребу придржавања предвиђених рокова изградње улице у Рудници, поготово имајући у виду скори завршетак грађевинске сезоне због временских услова на сјеверу.

Премијер Марковић је са извођачима радова, инвеститорима и бројним мјештанима са којима се срео подијелио задовољство чињеницом да ће Мојковац ускоро добити модерну туркстичку зону која ће бити препознатљива и на ширем подручју. Посебно је истакао као важно то што је ријеч о некадашњем јаловишту, еколошкој црној тачки Црне Горе која је не само санирана већ је простор искоришћен за креирање развоја и нових могућности.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?