Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nuhodžić: Direktor Uprave policije Slavko Stojanović i načelnik CB Podgorica podnijeli ostavke

Objavljeno: 01.04.2018. 01:50 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Direktor Uprave policije Slavko Stojanović i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Jovica Rečević podnijeli su ostavke, saopštio je večeras ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

„Rezultati koje su Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije postigli prethodne godine u obračunu sa kriminalnim grupama nažalost nijesu bili garant da ćemo u potpunosti izbjeći situacije da nevini građani budu žrtve obračuna organizovanih kriminalnih grupa što je po opreativnim podacima slučaj danas nažalost ubijenog Radivoja Jovanovića iz Podgorice. Zbog pogoršane bezbjednosne situacije na teritoriji glavnog grada i posljedica koje su se desile tokom ove sedmice ja sam sa dijelom menadžmenta Uprave policije danas održao kolegijum na kojem su direktor Uprave policije Slavko Stojanović i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Jovica Rečević podnijeli ostavke iz objektivne odgovornosti“ – rekao je ministar Nuhodžić za Televiziju Crne Gore.

Ministar je rekao da je premijer Duško Marković za nedjelju zakazao sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost na koju će biti pozvani predstavnici svih nadležnih državnih organa među kojima i predstavnici pravosuđa.

„Obračun protiv kriminala može se rješavati na uspješan i kvalitetan način uz punu saradnji tužilaštva, sudstva i policije uz još jače i još snažnije djelovanje tužilaštva i sudstva. Samo tako se mogu sprječavati mafijaški obračuni i obezbijediti potpuna bezbijednost građana“ – rekao je ministar unutrašnjih poslova.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?