Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић: Директор Управе полиције Славко Стојановић и начелник ЦБ Подгорица поднијели оставке

Директор Управе полиције Славко Стојановић и начелник Центра безбједности Подгорица Јовица Речевић поднијели су оставке, саопштио је вечерас министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић.

„Резултати које су Министарство унутрашњих послова и Управа полиције постигли претходне године у обрачуну са криминалним групама нажалост нијесу били гарант да ћемо у потпуности избјећи ситуације да невини грађани буду жртве обрачуна организованих криминалних група што је по опреативним подацима случај данас нажалост убијеног Радивоја Јовановића из Подгорице. Због погоршане безбједносне ситуације на територији главног града и посљедица које су се десиле током ове седмице ја сам са дијелом менаџмента Управе полиције данас одржао колегијум на којем су директор Управе полиције Славко Стојановић и начелник Центра безбједности Подгорица Јовица Речевић поднијели оставке из објективне одговорности“ – рекао је министар Нухоџић за Телевизију Црне Горе.

Министар је рекао да је премијер Душко Марковић за недјељу заказао сједницу Вијећа за националну безбједност на коју ће бити позвани представници свих надлежних државних органа међу којима и представници правосуђа.

„Обрачун против криминала може се рјешавати на успјешан и квалитетан начин уз пуну сарадњи тужилаштва, судства и полиције уз још јаче и још снажније дјеловање тужилаштва и судства. Само тако се могу спрјечавати мафијашки обрачуни и обезбиједити потпуна безбиједност грађана“ – рекао је министар унутрашњих послова.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?