Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv na konsultacije zainteresovane javnosti povodom izrade Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2019-2022.

Objavljeno: 09.07.2018. 16:55 Autor: KEI
U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, br. 41/18 od 28.06.2018.), Sektor za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji Genarlnog sekretarijata Vlade Crne Gore, objavljuje javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti povodom izrade Strategije informisanja javnosti o pritupanju Crne Gore EU 2019-2022.

Imajući u vidu da aktuelna Strategija informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2014-2018. obuhvata period do kraja tekuće godine, u skladu s programom rada Vlade za 2018, kao i Srednjoročnim programom rada Vlade 2018-2020, Sektor za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji pristupa pripremi novog strategijskog dokumenta.
Cilj izrade i sprovođenja nove komunikacione strategije je da doprinese boljem razumijevanju procesa evropskih integracija među građanima Crne Gore i obezbijedi njihovu podršku procesu pristupanja, kao i da ojača povjerenje građana u Evropsku uniju.

Konsultacije se sprovode s ciljem potpunije razmjene informacija i učestvovanja zainteresovanih strana i podrazumijevaju davanje inicijativa, predloga, sugestija i komentara u početnoj fazi pripreme strategije.

Konsultacije će biti otvorene od 9. do 25. jula 2018.

Inicijative, predlozi, sugestije i komentari mogu se dostaviti u pisanom i elektronskom obliku na sljedeće e-mail adrese: svetlana.pesic@mep.gov.me i bojana.mucalica@mep.gov.me ili putem pošte na adresu: Bulevar revolucije 15.

GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE
SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?