Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив на консултације заинтересоване јавности поводом израде Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе ЕУ 2019-2022.

Објављено: 09.07.2018. 16:55 Аутор: КЕИ
У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (“Службени лист ЦГ”, бр. 41/18 од 28.06.2018.), Сектор за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији Генарлног секретаријата Владе Црне Горе, објављује јавни позив за консултовање заинтересоване јавности поводом израде Стратегије информисања јавности о притупању Црне Горе ЕУ 2019-2022.

Имајући у виду да актуелна Стратегија информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2014-2018. обухвата период до краја текуће године, у складу с програмом рада Владе за 2018, као и Средњорочним програмом рада Владе 2018-2020, Сектор за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији приступа припреми новог стратегијског документа.
Циљ израде и спровођења нове комуникационе стратегије је да допринесе бољем разумијевању процеса европских интеграција међу грађанима Црне Горе и обезбиједи њихову подршку процесу приступања, као и да ојача повјерење грађана у Европску унију.

Консултације се спроводе с циљем потпуније размјене информација и учествовања заинтересованих страна и подразумијевају давање иницијатива, предлога, сугестија и коментара у почетној фази припреме стратегије.

Консултације ће бити отворене од 9. до 25. јула 2018.

Иницијативе, предлози, сугестије и коментари могу се доставити у писаном и електронском облику на сљедеће е-маил адресе: светлана.песиц@меп.гов.ме и бојана.муцалица@меп.гов.ме или путем поште на адресу: Булевар револуције 15.

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ
СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?