Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Marković čestitao katolicima Božić: samo putem dijaloga i konsenzusa osnažićemo našu zajedničku kuću Crnu Goru

Premijer Marković čestitao katolicima Božić: samo putem dijaloga i konsenzusa osnažićemo našu zajedničku kuću Crnu Goru
Datum objave 24.12.2018 10:27 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Božić vjernicima i najvišim velikodostojnicima Katoličke crkve u našoj zemlji.

„Želim da božićni dani donesu uzdignuća ljudskih vrlina do nivoa onih vrijednosti kojima zajednički težimo. Da se u blagdanskim radostima prepoznajemo razumijevanjem, poštovanjem i praštanjem“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade upućenoj Nadbiskupu Barskom Roku Đonlešaju i Biskupu Kotorskom Iliji Janjiću.

Premijer Marković u čestitki navodi da je Crna Gora u punoj mjeri posvećena snaženju dijaloga oko svih važnih pa i samih duhovnih pitanja koja će donijeti veći nivo ukupne društvene kohezije.

„Prepoznatljiv doprinios tome u svakodnevnom životu daju katolički vjernici i sveštenstvo. A samo putem dijaloga i konsenzusa osnažićemo našu zajedničku kuću Crnu Goru, koja u godini na izmaku bilježi sveukupni napredak, punu stabilnost i zapažen ekonomski razvoj“ – navodi se u božićnoj čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj vjernicima Katoličke crkve i svima u Crnoj Gori koji Božić slave po Gregorijanskom kalendaru.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

(FOTO: 27.12.2016.)