Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао католицима Божић: само путем дијалога и консензуса оснажићемо нашу заједничку кућу Црну Гору

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Божић вјерницима и највишим великодостојницима Католичке цркве у нашој земљи.

„Желим да божићни дани донесу уздигнућа људских врлина до нивоа оних вриједности којима заједнички тежимо. Да се у благданским радостима препознајемо разумијевањем, поштовањем и праштањем“ – стоји у честитки предсједника Владе упућеној Надбискупу Барском Року Ђонлешају и Бискупу Которском Илији Јањићу.

Премијер Марковић у честитки наводи да је Црна Гора у пуној мјери посвећена снажењу дијалога око свих важних па и самих духовних питања која ће донијети већи ниво укупне друштвене кохезије.

„Препознатљив доприниос томе у свакодневном животу дају католички вјерници и свештенство. А само путем дијалога и консензуса оснажићемо нашу заједничку кућу Црну Гору, која у години на измаку биљежи свеукупни напредак, пуну стабилност и запажен економски развој“ – наводи се у божићној честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној вјерницима Католичке цркве и свима у Црној Гори који Божић славе по Грегоријанском календару.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

(ФОТО: 27.12.2016.)

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?