Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Ministarstvo sporta i mladih nastavlja sa ulaganjem u sportske sale i igrališta

Ministarstvo sporta i mladih nastavlja sa ulaganjem u sportske sale i igrališta
Datum objave 28.02.2019 14:43 | Autor MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH

Ispis Štampaj stranicu


Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici dala saglasnost na predlog Ministarstva sporta i mladih za finansiranje rekonstrukcije sedam sportskih sala i terena koji će biti realizovani tokom 2019.godine.

Tom prilikom ministar Janović je istakao da je finansiranje rekonstrukcije navedenih sportskih objekata jasan pokazatelj da Vlada i resorno ministarstvo predano rade na stvaranju boljih uslova za bavljenje sportskim aktivnostima djece i građana.

Riječ je o fiskulturnim salama u: OŠ „Oktoih“ i „Štampar Makarije“ iz Podgorice, OŠ „Mileva Lajović Lalatović“ iz Nikšića, OŠ „Njegoš“ sa Cetinja i Srednjoj elektro-ekonomskoj školi iz Bijelog Polja, kao i otvorenim terenima u Pljevljima i Baru, za čiju realizaciju će iz budžeta Ministarstva sporta i mladih biti opredjeljeno 204.800 eura.

Ovom prilikom, ministar je podsjetio da je Ministarstvo sporta i mladih, u prethodne dvije godine, finansiralo preko 20 projekata koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje sportskih objekata, od čega je više od 90% već uspješno realizovano i stavljeno u funkciju.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH