Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvo sporta i mladih nastavlja sa ulaganjem u sportske sale i igrališta

Objavljeno: 28.02.2019. 20:43 Autor: MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH
Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici dala saglasnost na predlog Ministarstva sporta i mladih za finansiranje rekonstrukcije sedam sportskih sala i terena koji će biti realizovani tokom 2019.godine.

Tom prilikom ministar Janović je istakao da je finansiranje rekonstrukcije navedenih sportskih objekata jasan pokazatelj da Vlada i resorno ministarstvo predano rade na stvaranju boljih uslova za bavljenje sportskim aktivnostima djece i građana.

Riječ je o fiskulturnim salama u: OŠ „Oktoih“ i „Štampar Makarije“ iz Podgorice, OŠ „Mileva Lajović Lalatović“ iz Nikšića, OŠ „Njegoš“ sa Cetinja i Srednjoj elektro-ekonomskoj školi iz Bijelog Polja, kao i otvorenim terenima u Pljevljima i Baru, za čiju realizaciju će iz budžeta Ministarstva sporta i mladih biti opredjeljeno 204.800 eura.

Ovom prilikom, ministar je podsjetio da je Ministarstvo sporta i mladih, u prethodne dvije godine, finansiralo preko 20 projekata koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje sportskih objekata, od čega je više od 90% već uspješno realizovano i stavljeno u funkciju.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?