Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство спорта и младих наставља са улагањем у спортске сале и игралишта

Објављено: 28.02.2019. 20:43 Аутор: МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ
Влада Црне Горе је на данашњој сједници дала сагласност на предлог Министарства спорта и младих за финансирање реконструкције седам спортских сала и терена који ће бити реализовани током 2019.године.

Том приликом министар Јановић је истакао да је финансирање реконструкције наведених спортских објеката јасан показатељ да Влада и ресорно министарство предано раде на стварању бољих услова за бављење спортским активностима дјеце и грађана.

Ријеч је о фискултурним салама у: ОШ „Октоих“ и „Штампар Макарије“ из Подгорице, ОШ „Милева Лајовић Лалатовић“ из Никшића, ОШ „Његош“ са Цетиња и Средњој електро-економској школи из Бијелог Поља, као и отвореним теренима у Пљевљима и Бару, за чију реализацију ће из буџета Министарства спорта и младих бити опредјелјено 204.800 еура.

Овом приликом, министар је подсјетио да је Министарство спорта и младих, у претходне двије године, финансирало преко 20 пројеката који се односе на изградњу, реконструкцију, адаптацију и опремање спортских објеката, од чега је више од 90% већ успјешно реализовано и стављено у функцију.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?