Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Duško Marković čestitao Međunarodni dan civilne zaštite: Vi ste pouzdan oslonac i Crne Gore i naših NATO partnera

Premijer Duško Marković čestitao Međunarodni dan civilne zaštite: Vi ste pouzdan oslonac i Crne Gore i naših NATO partnera
Datum objave 01.03.2019 10:01 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime pripadnicima službi zaštite i spašavanja Međunarodni dan civilne zaštite.

„U prethodne dvije godine uvjerili smo se da Crna Gora ima pouzdan oslonac u ovoj oblasti, ali ga u vama imaju i partnerske zemlje sa kojima dijelimo iste standarde kao dio velike NATO porodice“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković poručuje da svakodnevno uviđamo da se sistem zaštite i spašavanja u našoj zemlji unapređuje do nivoa koji obezbjeđuje sigurnost i spokoj svakog građanina.

„Pripadnici zaštite i spašavanja vrše važne dužnosti za Crnu Goru i njene interese, i Vlada će nastojati da vam obezbijedi savremeniju opremu i uslove za rad, ali i bolji ekonomski ambijent za život vas i vaših porodica“ – stoji u poruci predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića pripadnicima službi zaštite i spašavanja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

FOTO: Vježba civilne zaštite 31.10.2016.