Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Међународни дан цивилне заштите: Ви сте поуздан ослонац и Црне Горе и наших НАТО партнера

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име припадницима служби заштите и спашавања Међународни дан цивилне заштите.

„У претходне двије године увјерили смо се да Црна Гора има поуздан ослонац у овој области, али га у вама имају и партнерске земље са којима дијелимо исте стандарде као дио велике НАТО породице“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић поручује да свакодневно увиђамо да се систем заштите и спашавања у нашој земљи унапређује до нивоа који обезбјеђује сигурност и спокој сваког грађанина.

„Припадници заштите и спашавања врше важне дужности за Црну Гору и њене интересе, и Влада ће настојати да вам обезбиједи савременију опрему и услове за рад, али и бољи економски амбијент за живот вас и ваших породица“ – стоји у поруци предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића припадницима служби заштите и спашавања.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ФОТО: Вјежба цивилне заштите 31.10.2016.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?