Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Изабрана најповољнија понуда за изградњу вртића у Рожајама

Изабрана најповољнија понуда за изградњу вртића у Рожајама
Датум објаве 04.04.2019 14:30 | Аутор КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Испис Штампај страницу


Служба за односе с јавношћуПроцедура јавне набавке за изградњу вртића “Бошко Буха” у Рожајама, у који ће Влада Црне Горе из капиталног буџета издвојити милион и по еура, у завршној је фази. 

Управа јавних радова донијела је јуче одлуку о избору најповољније понуде, па се очекује да ускоро буде потписан и уговор о изградњи, као завршни сегмент тендерског поступка. Рок за завршетак радова је 12 мјесеци од дана увођења извођача у посао. 

Нови предшколски објекат планиран је на локацији постојећег вртића, у самом центру Рожаја. Садашњи објекти стари су око седам деценија и пројектом је предвиђено њихово рушење.

Објекат је пројектован као савремено и функционално здање, капацитета око 100 дјеце, укупне бруто површине 1.120 метара квадратних. Имаће девет просторија намијењених за дневни боравак дјеце, од којих четири за јаслице, просторије за васпитаче, кухињу, административни блок, мултифункционални простор са гардероберима, вишенамјенску салу и остале пратеће садржаје. 

Управа јавних радова је са подгоричким предузећем “Еуропројект” потписала уговор о стручном надзору током изградње овог објекта.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ