Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Изабрана најповољнија понуда за изградњу вртића у Рожајама

Објављено: 04.04.2019. 20:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Služba za odnose s javnošćuПроцедура јавне набавке за изградњу вртића “Бошко Буха” у Рожајама, у који ће Влада Црне Горе из капиталног буџета издвојити милион и по еура, у завршној је фази. 

Управа јавних радова донијела је јуче одлуку о избору најповољније понуде, па се очекује да ускоро буде потписан и уговор о изградњи, као завршни сегмент тендерског поступка. Рок за завршетак радова је 12 мјесеци од дана увођења извођача у посао. 

Нови предшколски објекат планиран је на локацији постојећег вртића, у самом центру Рожаја. Садашњи објекти стари су око седам деценија и пројектом је предвиђено њихово рушење.

Објекат је пројектован као савремено и функционално здање, капацитета око 100 дјеце, укупне бруто површине 1.120 метара квадратних. Имаће девет просторија намијењених за дневни боравак дјеце, од којих четири за јаслице, просторије за васпитаче, кухињу, административни блок, мултифункционални простор са гардероберима, вишенамјенску салу и остале пратеће садржаје. 

Управа јавних радова је са подгоричким предузећем “Еуропројект” потписала уговор о стручном надзору током изградње овог објекта.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?